VÅR

VÅR
Soli Deo Gloria

onsdag 29. juni 2011

PETUNIA - ein sann fryd

Petunia sår eg kvart år. I år valde eg denne doble sorten frå frøkatalogen.
Frøa er små som støv, men har god spireevne. Plantene er først ein liten rosett og er lette å kjenne igjen. Frøplantene er også svært levedyktige, så eg har som regel nokre å gje vekk.Her har han fått selskap av ein erteblomst.

4 kommentarer:

 1. Så nydelig den var! I År er det første gang jeg sår Petunia, men ikke den siste tror jeg! De er utrolig flotte, og står for en støyt, som vi sier her på sunnmøre =)
  Jeg har sådd Petunia hybrida grandiflora `Polka`, og nå er den i ferd med å blomstre! Gleder meg!

  SvarSlett
 2. Doble Petunia sådde æ ifjord, og de e så vakre, og føene er så bitte bitte små, at det e vanskelig og få e og et frø i hvær potte, iår ble det vanlige petunia, og de e så fine de og,og selfølgelig er frøan like små:) flotte bilder, ha en fin dag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. En nydelig sort du har der:) Jeg synes det er morro å så petunia:) Det er vanskelig og tro at de micro små spirene skal bli så flotte store planter utpå sommeren. Og så er det alltid spennende og se hva som kommer av nyheter i frøkatalogene på vinteren:) Nydelig de erteblomstene du viser også:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 4. Petuniaene er så nydelig, og de frøan e så bittesmå, at det e vanskelig og se kor mange du får i en potte, sår dem hvert år sjøl.
  Kjempefine bilder, Lisbeh :)

  SvarSlett