VÅR

VÅR
Soli Deo Gloria

søndag 30. januar 2011

Hageliv i januar

Det har vore ein skikkeleg vestlandsvinter med temperaturar rundt null, regn, sludd og vind. Hagen manglar den fine snøkåpa og er litt sjuskete å sjå til.

Men det er alltid noko å gleda seg over. Småfuglane kjem og forsyner seg av solsikkefrø og meiseboller, i dag skal dei forresten teljast, eg deltar på hagefuglteljing for andre gong.

Frøkatalogane er komne, og frø er bestilt. Nå gjeld det berre å venta litt til. Elles har eg meldt hagen min på arrangementet "Tusen åpne hager" den 14.08. (sjå Norsk Hagetidend nr 1 i 2011)

I går var det rådyr i hagen midt på dagen og eg tok dette bildet.Ha ein fortsatt god søndag!

3 kommentarer:

 1. Søndag.. forkjøla og innedag. Da er det tid for å blogge og sånn har denne dagen vært, hagevandring over hele landet. Det ble et koselig besøk inne hos deg. Godt at du ikke helt har gitt opp rosene, det finnes mange vakre som er ranke i ryggen :-) Ellers så har du et veldig fint glasshus og en fin hagedam. Drivhus og hagedam er et av prosjektene være denne sommeren. Takk for titten.

  SvarSlett
 2. det er jo litt kos med de rådyra, men jeg er mest glad for at de ikke kommer på besøk, for de har en lei tendens til å ete blomsterknopper..
  Så fint at du åpner hagen for besøk!

  SvarSlett
 3. Å æ har aldri sett et rådyr i virkeligheta, de e så søte:) Lisbeth.

  SvarSlett